Je wilt je huis verkopen of aankopen in de regio Breda en Tilburg. Uiteraard voor de beste prijs én op de manier die bij jou past. Makelaarsland begrijpt dat. Met hun moderne aanpak krijg je op het juiste moment slimme tools, promotiemiddelen en persoonlijke begeleiding. Hoeveel begeleiding je precies wilt, dat bepaal jij!

De experts van Makelaarsland zorgen ervoor dat alles strak wordt geregeld; van prijsadvies tot Funda, van onderhandeling tot koopovereenkomst. Altijd voor een scherp en transparant tarief. Makelaarsland is onderdeel van ING.

Vanaf januari 2019 heeft Makelaarsland hun dienstverlening uitgebreid met lokale Agents. Sinds 1 september jl. is Patrick werkzaam als Agent voor de regio Breda en Tilburg.

Patrick: “Het Agent netwerk van Makelaarsland slaat goed aan; binnen een jaar zijn er al twintig Agents door heel Nederland aan de slag gegaan. In Breda en Tilburg ben ik het nieuwe gezicht van Makelaarsland. En met succes. De vraag was direct overweldigend en mijn agenda zit al bomvol met afspraken. Veel mensen uit mijn regio willen kennismaken, meer informatie over de verkoopmogelijkheden en vragen of ik hen ook kan helpen bij de aankoop.”

https://www.makelaarsland.nl/uw-makelaar/noord-brabant/bred